Cafe Scientifique: що ми знаємо і чого не знаємо про макросвіт та мікросвіт, у яких ми живемо

Café Scientifique Kyiv та "ГогольFest" запрошують на зустріч із доктором фізико-математичних наук, українським фізиком-ядерщиком, який бере безпосередню участь у проекті ALICE (Великий адронний коллайдер), Євгеном Мартиновим. Зустріч відбуватиметься 14 вересня о 20:00 у рамках програми Міжнародного фестивалю "ГогольFest".

Під час зустрічі слухачі дізнаються про те, що таке фізіка високих енергій, як влаштований та функціонує міжнародний дослідницький центр CERN (найбільша у світі лабораторія фізики високих енергій), що таке адронний коллайдер і для чого він був створений, які експерименти ставляться на ньому вченими і яким є внесок українських вчених у ці дослідження. Також учасники зможуть поставити запитання і отримати фахові відповіді від пана Євгена Мартинова, доктора фізико-математичних наук, завідуючого лабораторією грід-технологій Інституту теоретичної фізики НАН України, який бере активну участь у проекті ALICE (A Large Ion Collider Experiment) міжнародного дослідницького центру CERN.

Попередня реєстрація за посиланням. Зустріч відбудеться у рамках шостого міжнародного фестивалю сучасного мистецтва "ГогольFest". Участь у зустрічі безкоштовна. Орієнтовна тривалість – 2 години.

Місце:
Арт-кластер "Видубичі"

Лектори:
Мартинов Євген

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні