Вистава "Звірі та діти захопили вулиці"

Глядачу пропонується по-справжньому новий театральний досвід: музична вистава з елементами анімації, чорного гумору та сюрреалістичних сцен. За стилем, британські критики вже встигли порівняти мюзикл із творчістю Девіда Лінча та Тіма Бартона.

"Звірі та діти захопили вулиці" – це історія району Байю у невідомому місті. Порядних мешканців тут не побачити – сумнівні лавки, перенаселення, набридливі сусіди та неслухняні діти. Історія починається, коли до Байю переїздить мила й доброзичлива Агнес Івз із донькою. Агнес береться за перевиховання дітлахів, бо переконана, що їй у цьому допоможуть терпіння, любов та сила мистецтва. Але діти чинять спротив та влаштовують бунт…

Вистава стала справжнім світовим хітом: прем’єра у Сіднеї, успішний сезон у Лондоні, світові гастролі, участь в Авіньонскому фестивалі (Франція) та Міжнародному театральному фестивалі ім. Чехова (Росія).

"1927: Їхня зірка сходить, і нікого подібного до них немає" (The Times)

"Технічно блискуче використання живої дії та музики у поєднанні з неперевершеним анімаційним кіно – на цьому тлі проходить вистава, що поєднує ностальгію за вінтажною культурою із типовим для пост-модернізму гострим почуттям відчуження" (The Scotsman)

Вистава демонструється англійською мовою із українськими субтитрами. Рекомендовано для дорослих та дітей від 12 років.

Вистава відбудеться 26 вересня 2013 о 19:00, 27 вересня 2013 о 15:00 та 19:00.

Більше інформації – на сторінці 1927.platfor.ma.

Придбати квитки

Місце:
Київський академічний Молодий театр

Лектори:
Без лектора

Вартість:
100-250 грн.

Реклама:

Головне сьогодні