Лекція "Психоаналіз від Фройда до сучасності"

Фройд запропонував оригінальний напрямок думки — цей посил дав поштовх для розвитку багатьох шкіл і напрямків як всередині психоаналізу, так і породив нові школи психотерапії, які використовують окремі психоаналітичні теорії.

В чому ж оригінальність мислення Фройда і які його ідеї переосмислені в сучасному психоаналізі — що в запропонованому мисленні може давати нові ідеї поза психоаналізу... Все це ми обговоримо на нашій зустрічі.

Freud House спільно з проектом "В кабінеті у психоаналітика" представляє цикл майстер-класів "Психоаналіз від Фройда до сучасності".

Структура зустрічей: 1 блок — теоретичний; 2 блок — обговорення; 3 блок — психоаналітичні етюди — мікропроцес, де ви зможете безпосередньо доторкнутися до переживань, з якими працює психоаналіз; 4 блок — обговорення та аналіз.

Ведуча: Віолетта Завгородня – психотерапевт, використовує психоаналіз в медцентрі "Євроклініка", проводить приватну практику. Член УСП, проходить психоаналітичне навчання за європейськими стандартами (в PIEE Міжнародній психоаналітичній асоціації).

Подія на Facebook

Місце:
Freud House

Лектори:
Завгородня Віолетта

Вартість:
за умовами простору грн.

Реклама:

Головне сьогодні