Кінопоказ: 100 фільмів за 100 хвилин

У Києві вдруге пройде всеукраїнський фестиваль екстремально-короткого кіно "100 фільмів за 100 хвилин". Все як у звичайних фільмах: головні герої, історія, драма, саспенс, хепі-енд. Є лише одне обмеження – хронометраж.

Проект презентує глядачам оригінальний формат короткометражних фільмів – 100 стрічок тривалістю 1 хвилина кожна. Організатори відібрали найкращі, з точки зору сюжету, стилістики та емоційної насиченості, фільми з усіх куточків світу та поєднали їх в один сеанс тривалістю 100 хв.

Проект був започаткований минулого року, як серія показів у містах України та викликав надзвичайний інтерес серед глядачів (усі покази супроводжувалися аншлагами).

Відеоматеріали з минулорічного фестивалю:
трейлер
однохвилинний репортаж

Гаслом фестивалю залишається відомий вислів російського класика Антона Павловича Чехова: "Стислість – сестра таланту". Організатори прагнуть довести вірність цього правила в кінематографі. Адже фільм за такий короткий відрізок часу здатен вмістити в собі повноцінну історію, передати глядачам усю палітру відчуттів та переживань, і сказати не менше, а подекуди, навіть більше, ніж фільми звичної для нас тривалості.

Цього року проект трансформується у фестиваль з конкурсом і переможцями. Останніх будуть обирати глядачі, які матимуть змогу проголосувати за особистих фаворитів на сайті фестивалю. За підсумками голосування буде обрано кращий український та іноземний фільм.

З цього приводу ми запрошуємо українських режисерів також прийняти участь у проекті. Реєстрація робіт, для національних фільмів, триває до 31 жовтня включно на сайті проекту: www.100films.kisff.org.

Прем’єрні покази фестивалю відбудуться у Києві з 8 по 10 листопада, в кінотеатрі Кінопанорама. А в продовж листопаду фестиваль завітає до таких міст: Львів, Ужгород, Харків, Дніпропетровськ, Донецьк, Одеса, Івано-Франківськ, Чернівці, Рівне, Луцьк.

Детальна інформація стосовно фестивалю, дати та місця показів у інших містах буде поступово з’являтися на сайті проекту: www.100films.kisff.org.

З додаткових питань, звертайтеся:
+380 (93) 157 5737
[email protected]
Сергій Клімов

Місце:
Кінотеатр "Кінопанорама"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
30 грн.

Реклама:

Головне сьогодні