Мистецький клуб "Обличчя" з ведучою Наталкою Сопіт та режисером Василем Вітром: "Обличчя героїв серіалу "Гра долі"

Фонд Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» запрошує на чергову зустріч мистецького клубу "Обличчя", яка відбудеться 15 листопада о 19:00 в креативному просторі "Часопис". Цього разу гостями клубу стануть ведуча Наталка Сопіт та режисер Василь Вітер, які будуть розповідати про історію створення проекту "Гра долі": про його героїв, про те, як відбуваються зйомки, як готуються сценарії, про творчу групу проекту.

Серіал "Гра долі" – це 53 фільми про видатних українців. Загадкові історії із життя знаменитих людей, які жили на українській землі, та про українців, рознесених по всьому світу. Це фільми про високу духовність справжньої української еліти. Елегантна, вишукана розповідь про маловідомі факти з життя відомих людей в українській культурі, мистецтві, науці.

Під час зустрічі з гостями мистецького клубу "Обличчя" йтиметься переважно про героїнь теле-проекту – жінок. Будуть представлені короткі уривки з таких фільмів: "Яготинське літо" – Варвара Рєпніна та Тарас Шевченко, "Обожнювана" – Марія Заньковецька та Микола Садовський, "Я кличу тебе" – Інна Коновал та Павло Тичина, "Микола Лисенко" – Ольга Липська та Микола Лисенко та "Valse Brillante" – Ольга Кобилянська та Осип Маковей.

Також автори проекту розкажуть про зйомки останнього фільму "Василь Стефаник", з яких вони тільки-но повернулися з Покуття. І про майбутні плани – це фільм про першого президента України Михайла Грушевського.

Реєстрація на подію обов’язкова! Кількість місць обмежена.

Місце:
Креативний простір "Часопис"

Лектори:
Сопіт Наталія,Вітер Василь

Вартість:
за умовами простору грн.

Реклама:

Головне сьогодні