Дарувати дітям тепло у буквальному і переносному сенсі

У суботу, 30 листопада, група ініціативних студентів з Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка запрошує всіх небайдужих приєднатися до благодійної акції "Подаруй дитині тепло".

Протягом тижня активісти організували продаж паперових небесних ліхтариків на всіх факультетах та інститутах свого університету. Більшості студентам така ініціатива припала до душі, адже всього за 25 гривень можна і дітям допомогти, і себе потішити.

Цього року активісти допомагають обласному будинку дитини імені М. Городецького, що у місті Ворзель. Там перебувають дітки віком до 6 років. Деякі з них живуть із синдромом Дауна, аутизмом та ДЦП. Студенти обіцяють придбати на виручені кошти теплий одяг та взуття для малечі.

Логічним завершенням благодійного проекту стане масштабний запуск паперових небесних ліхтариків на Арці Дружби Народів у суботу, 30 листопада о 18:00. Обіцяють теплу та дружню атмосферу, виступи музичних гуртів. Придбати паперового ліхтарика можна буде і там безпосередньо.

"Подаруй дитині тепло" проводять уже вдруге. Тогоріч спільними зусиллями вдалось зібрати біля 13 тисяч гривень для вихованців дитячого будинку "Оберіг", що у Богуславі. На ці гроші студенти придбали для дітей якісне тепле зимове взуття.

Додаткова інформація та новини проекту у соц. мережі:

http://vk.com/podarui_teplo

Відеозапрошення:

http://www.youtube.com/watch?v=dKhGtRXIpcM

Реклама:

Головне сьогодні