"Робоча кімната" з Вовою Воротньовим "Аксесуари. Місто Київ"

CSM запрошує до шостої "Робочої кімнати" з Вовою Воротньовим "Аксесуари. Місто Київ".

Захід складатиметься з двох етапів: експедиції містом 25–29 листопада 2013 та огляд і обговорення аксесуарів 29 листопада.

Матеріальна культура міста є давнім предметом дослідження Вови Воротньова. У своїх роботах він позначає та розмежовує як стихійний, так і контрольований простір міста, підкреслюючи місцеву ідентичність окремих елементів вулиці.

До поглиблення порівняльного аналізу естетики суцільних errors київських вулиць Воротньова підштовхнули нещодавні спостереження за західним міським простором, коли під час резиденції у Роттердамі художнику довелося доволі довго блукати у пошуку "зайвих" елементів архітектурного декору.

Останній з реалізованих на цю тему проектів, під час якого Вова Воротньов почав занотовувати стихійний простір деяких районів Києва – "Hood Guide" – зараз потребує ширшої документації та аналізу. Саме це він збирається здійснити в Робочій кімнаті.

У пошуках "етнографічного матеріалу" "Робоча кімната" Вови Воротньова виходить у місто, а фотодокументація віднайдених архітектурних аксесуарів (деталі вулиці на кшталт парканів, клумб, лавок тощо) із різних районів Києва щодня поповнюватиме галерею невиставкового простору CSM. До експедиції (в компанії з Вовою або окремо) може долучитися кожен охочий. Фотографії власноруч віднайдених аксесуарів також можна принести до "Робочої кімнати". Фотоматеріали, спостереження й точки зору стануть предметом аналізу під час фінальної зустрічі 29 листопада.

Якщо ви бажаєте приєднатись до Вови Воротньова у експедиціях містом, ви зможете дізнатись про час і місце зустрічі за телефоном +380 (66) 721 38 92.

Для участі в зустрічі, яка відбудеться 29 листопада, будь ласка, зареєструйтесь за мейлом [email protected] або телефоном +380 (44) 501 94 61.

Місце:
CSM (Фундація "Центр сучасного мистецтва")

Лектори:
Воротньов Володимир

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні