Заняття для дітей "Наші емоції: посміхаємося або сумуємо" в рамках програми "Каляки-маляки"

У суботу, 7 грудня 2013 року, в 12:00 PinchukArtCentre запрошує дітей віком від 4-5 років на друге заняття програми "Каляки-маляки" на тему "Наші емоції: посміхаємося або сумуємо". В ході заходу діти вчитимуться розрізняти і називати емоції, описувати їх на прикладах обраних робіт, представлених на виставці номінантів Премії PinchukArtCentre.

Заняття проведуть фахівці арт-центру і художник, номінант на Премію PinchukArtCentre, Роман Мінін. Захід відбудеться на 5 поверсі арт-центру в "Освітній кімнаті".

Програма "Каляки-маляки" створена для дітей у віці 4-5 років з метою сприяння кращому розумінню малюками мови мистецтва, ознайомлення з різноманітністю сучасних художніх практик, розвитком естетичного почуття і заохочення до творчості. Кожен курс складатиметься з шести занять, які проводяться фахівцями PinchukArtCentre, а також запрошеними художниками, педагогами та мистецтвознавцями.

Заплановані заняття програми "Каляки-маляки" у рамках виставки 20 номінантів Премії PinchukArtCentre 2013:

14 грудня Каляки-маляки: "Асоціації: на що це схоже?"
21 грудня Каляки-маляки: "Що нас оточує: місто і природа навколо нас"
28 грудня Каляки-маляки: "Правда чи вигадка: вчимося розпізнавати"
4 січня Каляки-маляки: "Час: вчора, сьогодні, завтра"

Максимальна кількість дітей у групі складає 10 учасників, тому, для отримання додаткової інформації та попереднього запису, будь ласка, звертайтесь за наступними контактами:

Тел.: +380 (44) 590 08 58, е-mail [email protected]

Зареєстровані учасники допускаються в арт-центр без черги.

Місце:
PinchukArtCentre

Лектори:
Мінін Роман

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні