Майстер-клас Юджина Ефуні "Зніми свій фільм просто зараз"

Виконавчий продюсер фестивалю американського кіно "Незалежність" Юджин Єфуні проведе майстер-клас "Зніми свій фільм просто зараз".

На майстер-класі українські кінематографісти, у першу чергу продюсери, дізнаються, як можна зняти повнометражний фільм, незважаючи на відсутність бюджету та ресурсів, у будь-який момент. Також Юджин Єфуні поділиться своїм продюсерським досвідом в Америці та Україні.

Юджин Ефуні – продюсер, режисер та сценарист. Розпочав він свою кінокар’єру 2001 року як співпродюсер повнометражного фільму-фентезі "Варвар" (Barbarian), спродюсованого Роджером Корманом (легендарним голлівудським продюсером, який розкрив таких талантів, як Френсіс Форд Коппола, Джек Ніколсон, Рон Говард та багато інших). Відтоді Юджин Ефуні спродюсував шість незалежних американських та міжнародних повнометражних фільмів з Малколмом Макдавеллом, Арманом Ассанте та Рутгером Гауером. Бюджети фільмів варіювалися від 600 тисяч до 10 мільйонів доларів США.

Також Юджин Ефуні як продюсер та режисер працював над низкою рекламних роликів та музичних кліпів. Він написав сценарій повнометражного фільму "Хранитель часу" (The Keeper of Time), спродюсованого Роджером Корманом. Пан Ефуні був засновником і продюсером відомої американської студії 3D-анімації в Україні "Umbrella Animation/Umbrella Vision", де він розробив повнометражний 3D-анімаційний фільм "Лапи і дроти" (Paws & Wires).

Захід відбудеться в залі "Сінематека". Вхід вільний.

ВІДЕО ДНЯ

Місце:
Культурний центр "Кінотеатр "Київ"

Лектори:
Ефуні Юджин

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні