Ембієнтна кіноніч 3: Endless Melancholy, r.roo, Short Hair Ideals, Sport and Music

AZH Promo представляє у арт просторі Mezzanine "Ембієнтну кіноніч 3", де виступлять Endless Melancholy, r.roo, Short Hair Ideals, Sport and Music. Це вже третя ембієнтна кіноніч, що відбувається за організаційної підтримки AZH Promo. Дві попередні відбулися 15 вересня 2012 та 24 лютого 2013, збираючи провідних українських ембієнт-виконавців.

Endless Melancholy – атмосферний соло-проект Олексія Сакевича з Києва. Музичну діяльність розпочав у листопаді 2011 року, видавши до цього часу кілька релізів. Endless Melancholy – це любов до мінімалізму, фортепіано і ембієнту.

Short Hair Ideals – музичний соло-проект, який поєднує в собі ембієнт, пост-рок, електроніку та інші елементи інших жанрів. Автора Short Hair Ideals, свого часу, надихнули на створення власного проекту, такі колективи як The Album Leaf, Goodbye Ivan, де головний акцент на "атмосферності" композицій. Short Hair Ideals випустив три релізи: 2010 – Purity (EP), 2011 – To The Skies (EP), 2012 – Immersion.

r.roo – київський музикант Андрій Ругару, виступає під даними псевдонімом з осені 2010. Виконує емоційну, багатогранну музику, в якій чуттєві мелодії фортепіано переплітаються з хрустким айдіемом.

Все, що робить Sport and Music в культурному полі – це популярне мистецтво, поп-арт. Хоча, безумовно, в цьому всьому, є велика частка експериментальності, імпровізації. Sport and Music несе у світ емоції та стимул до інтелектуальної діяльності. Це баланс між власне музикою і саунд-дизайном. Стилістично роботи проекту можна охарактеризувати як intelligent techno. На кіноночі Sport and Music представлять свої напрацювання в ембієнт-варіаціях.

Після закінчення виступів до самого ранку буде перегляд ембієнт-відео.

Вхід:
- 50 грн. (за умови попередньої реєстрації)
- 70 грн. (в день події, без реєстрації)

Детальніша інформація

Зустріч у Facebook | VK

Місце:
Mezzanine

Лектори:
Без лектора

Вартість:
50 грн.

Реклама:

Головне сьогодні