Концерт "Mr. Morse" та "Zapaska"

Цієї суботи відбудеться концерт двох українських інді-дуетів "Zapaska" та "Mr. Morse" у новому київському арт-простір Mezzanine.

"Zapaska" – дует Яніни Шпачинської та Павла Нечитайла працює у напрямку інді-поп, міксуючи популярні стилі у власній наївно-мінімалістичній манері. Вони створюють музику, використовуючи традиційні інструменти різних народів світу, а також електронні. У їхньому доробку, що базується переважно на українських мелодіях, можна віднайти також вплив року, хіп-хопу і фольктроніки.

Від моменту заснування групи у 2009 році "Zapaska" випустила два міні-альбоми: LANKA та Translitom. Дует постійно змінюється, збагачуючи своє звучання, проте їх кришталево чисте поєднання звуків залишається стабільним. "Zapaska" активно виступає в Україні та за кордоном. Їхні концерти завжди перевершують очікування тієї частини публіки, що знає дует тільки зі студійних записів.

" type="application/x-shockwave-flash" width="500">

"Mr. Morse" – електронний дует в ідеології якого лежить спроба експерименту електронного звучання 80-90 років із сучасними тенденціями електронного звуку. Гурт використовує класичні засоби, такі як піаніно, гітара, вокал і змішуює їх з VST-синтезатором, електронними барабанами, семплами і шумами. Їх музика – це інтелігентна електроніка з сильною експериментально-текстурною складовою, в аранжуванні та естетиці вгадується вплив "Kid A" Radiohead, сольних робіт Йорка, пізніх Depeche Mode. Це холодна електроніка з теплою гітарою, вокалом, експериментальними бітами й ембієнт-текстурами.

Вхід:
передпродаж – 50 грн. (у магазинах "Штуки" та "Правда Б")
в день концерту – 70 грн.

Місце:
Mezzanine

Лектори:
Без лектора

Вартість:
50 грн.

Реклама:

Головне сьогодні