Концерт білоруського тріо Port Mone

"... під час концерту може відбутися дещо дивовижне… Я думаю, що наша справжня аудиторія – це люди, здатні відчути "щось більше"
Олексій Ворсоба, лідер Port Mone,
в інтерв’ю "Галицькому кореспонденту"

Ще з часів створення тріо у Мінську 2006 року музичні критики та публіка численних європейських фестивалів заговорили про появу цілком нового явища на перетині класики, нойзу, експериментальної музики і фолку. Призом іноземних експертів музичного порталу Experty.by був нагороджений їхній дебютний альбом DIP, згодом також номінований на авторитетну премію "Степной волк 2010" в Росії. "Авторська й композиторська думка цього колективу видаються мені найвищою мірою якісними на відміну від значної кількості сучасної акордеонної імпровізаційної музики", — відзначав Артемій Троїцький.

Port Mone часто долучаються до різних творчих колаборацій та експериментів. Так, їхні останні приїзди до України були пов’язані зі спільним з "ДахоюБрахою"Хмелева project, медіа-виставою "Нові розділові" за участю Сергія Жадана, озвучуванням німого кіно. У той же час музично-філософські пошуки гурту в жовтні минулого року втілилися у другий альбом під назвою THOU. Музиканти записували його за межами студії — посеред осіннього лісу, звертаючись до того природнього і первісно чистого в душі кожної людини, що існує за межами соціальних регламентів. Нова програма буде представлена у Харкові, Києві та Одесі вперше.

Квитки (Київ): 80 грн., в день концерту — 100 грн.
Придбати можна на 1001bilet.com.ua, kiev.karabas.com, concert.ua та в театральних касах міста.

ВІДЕО ДНЯ

Місце:
Closer

Лектори:
Без лектора

Вартість:
80—100 грн.

Реклама:

Головне сьогодні