Українсько-грузинський благодійний аукціон "Для життя"

Вже понад півроку події в Україні не залишають байдужими цілий світ. Конфлікт і трагедії давно вийшли за рамки локальних негараздів.

Грузія однією з перших підтримала Україну у боротьбі за справедливість. І сьогодні грузинські та українські дизайнери вирішили знову разом продемонструвати свою позицію, зробивши потрібну справу для підтримки поранених на війні українських військових.

1 серпня відбудеться українсько-грузинський благодійний аукціон, який стане ще однією подією, що звертє увагу на небайдужість та силу нашої дружби. А головне – він зможе допомогти людям, які опинилися віч-на-віч з недругом.

Під час аукціону для лотів будуть представлені речі – сукні, сумки та аксесуари відомих українських та грузинських дизайнерів. Серед грузинських дизайнерів: Aka Nanitashvili, AVTANDIL, Datuna Sulikashvili, Lela Eloshvili, Nato Eristavi, NINO BABUKHADIA, Sopho Gongliashvili, Tata Vardanashvili. Українські бренди: BEVZA, Bobkova, Elena Burba, LAKE, LITKOVSKAYA, Masha Reva, MITUS DESIGN, POUSTOVIT, sasha.kanevskiy, X`U, Олеся Зайка.

Підтримати ініціативу погодилися й українські фотожурналісти, які надали для лотів авторські знімки, кожен із яких розповідає свою історію за останні півроку в Україні. Серед них відомий український журналіст Мустафа Найем, фотокореспондент EPA Роман Пилипій, фотокореспонденти Олександр Пілюгін та Сергій Моргунов, відомий український фотограф Олександр Стрижельчик. Доповнюють список лотів книжки – "Повстанська Абетка" з ілюстраціями Поліни Мороз та книга про людей з Майдану "ЄЛюди" Христини Бердинських, в якій зібрані автографи автора та декількох героїв книги.

Усі кошти, зібрані від продажу авторського одягу, взуття, прикрас та оригінальних світлин, підуть на лікування та протезування українських вояків, що постраждали під час воєнних дій. Під час аукціону будуть озвучені адресати допомоги та їхні історії.

Ведучі аукціону: Василіса Фролова та Ярослав Лодигін

Стартові ціни лоту: 2000, 4000 і 6000 грн.

Партнер аукціону: Липський Особняк

Реклама:

Головне сьогодні