Лекція «Фантастична екранізація: аналіз прийомів адаптації літератури в кіно»

26 січня приходьте на лекцію «Фантастична екранізація: аналіз прийомів адаптації літератури в кіно» із циклу «Як візуалізувати літературну ідею? Досліджуємо екранізації».Про що буде лекція?
Нова хвиля екранізації. Фантастика Філіпа К. Діка на екрані («Той, хто біжить по лезу» Рідлі Скотта, «Особлива думка» Стівена Спілберга, «Помутніння» Річарда Лінклейтера). Аналіз прийомів кіноадаптації в найяскравіших сучасних роботах («Космополіс» Девіда Кроненберга за романом Дона ДеЛілло, «Опинись у моїй шкірі» Джонатана Глейзера за романом Мішеля Файбера, «Ворог» Дені Вільнева за романом Жозе Сарамаго).
Про лектора:
Лук’ян Галкін – випускник Київського Національного Університету Театру, Кіно та Телебачення ім.І.Карпенко-Карого. Викладач кіномистецтва у КПІ та Інституті мистецтв художнього моделювання та дизайну ім. Сальвадора Далі. Редактор в Українському Медіахолдинзі. Ведучий кіноклубів «Асса» та « Я кіно». У своїй науковій роботі досліджує тему влади у фільмах Олександра Сокурова. Ведучий курсу «Історія кінематографу» в Центрі PhotoCULT.
Вартість: 125 грн. Реєстрація.
Контакт координатора курсу: +380 (96) 975 92 85, +380 (50) 443 61 49.

Реклама:

Головне сьогодні