Майстер-клас «Як створити продукт, в який закохуються користувачі»

2 лютого відвідайте майстер-клас для «first time» засновників стартап компаній «Як створити продукт, в який закохуються користувачі».

Стартап це експеримент, спрямований на пошук працюючої бізнес моделі. Саме тому «first time» засновникам стартапів, необхідно буквально «вистрибувати зі штанів» щоб опанувати безліч необхідних навичок для побудови успішного продукту і компанії.

Цей майстер клас та Q&A про те, як найоптимальніше спрямувати свій час та зусилля для досягнення максимальних результатів – побудові продукту, що вирішує «болючу проблему» для великого ринку, і таким чином почати будувати бізнес з великим потенціалом, що притягуватиме увагу партнерів та інвесторів.

Це не зовсім майстер-класс – це сессія відповідей, порад від успішного підприємця та інвестора. Організатори просять приходити підготовленими: підготуйте питання, бізнес картки, будьте готові презентувати свій проект протягом 30 сек.

Про спікера:

Віталій Голомб, народжений в Україні, та вихований у Кремінієвій Долині підприємець, інвестор, ментор, спікер та автор книжок і статей для\ про стартапів. Віталій розпочав свій підприємницький шлях у 13 років, коли став найомолодшим спеціалістом в історії Kinko’s. Заснував декілька успішних компаній. На сьогоднішній день є засновником та CEOofKeen/PrintMo, маркеплейс для друку. Водночас Віталій є Генеральним Партнером СССFund, співзасновником та продюсером StartupAddVenture conference, ментором найвідомішого Акселератора - 500 Startupsта ряду інших міжнародних акселераторів більше ніж в 20 краінах світу. Першу частину книги для зановників можна отримати за: www.founderco.com.

Вартість: за умовами простору. (42 грн.год/21 грн.год)

Мови заходу: російська, англійська. Деталі та реєстрація.

Місце: Креативний простір «Часопис» (вул. Льва Толстого, 3), Лектори: Голомб Віталій, Вартість: за умовами простору грн, Організатори: Креативний простір «Часопис»

Реклама:

Головне сьогодні