Публічна дискусія між Олександром Ткаченком та Зурабом Аласанією

11 лютого відбудеться публічна дискусія між Олександром Ткаченком та Зурабом Аласанією на тему візії створення і розвитку суспільного мовлення в Україні. Це друга дискусія в рамках проекту «Культура vs пропаганда».

Одні з найавторитетніших українських медійників – генеральний директор 1+1 media Олександр Ткаченко та генеральний директор Першого національного телеканалу Зураб Аласанія дискутуватимуть про роль пропаганди у вітчизняному суcпільному мовленні.

ВІДЕО ДНЯ

Модерувати захід відома медіаекспертка і виконавчий директор ГО «Телекритика» Діана Дуцик.

Системи суспільного мовлення активно функціонують у багатьох країнах світу, Україна ж лише на шляху до створення такого сервісу.

Спікери спробують знайти рецепт ідеального суспільного медіа. Яким є запит суспільства на подібний медіапродукт? Чи можливо повністю уникнути пропаганди у телерадіомовленні? І яка роль культури у формуванні контенту для такого медіа?

На сайті «ТСН» дискусію транслюватимуть у прямому ефірі, усі охочі зможуть поставити питання, кращі з яких будуть озвучені у студії. Вхідним квитком є дитяча книга в підтримку спільного проекту Форуму видавців і Фундації Дарини Жолдак – «100000 книг для сільских бібліотек».

Місце: Fedoriv Hub (вул. Велика Васильківська, 5, Арена-Сіті, офіс 27, 5-й поверх), Лектори: Аласанія Зураб , Ткаченко Олександр, Вартість: вартість дитячої книжки грн, Організатори: Проект «Культура vs. Пропаганда»

Реклама:

Головне сьогодні