Концерт Алли Загайкевич та Шарунаса Накаса

22 лютого приходьте на черговий концерт музичного агентства «Ухо». Алла Загайкевич і Шарунас Накас – композитори того покоління, яке наприкінці 80х- початку 90-х відкривало для себе та інших «автентичний фольклоp», виконання «нової музики», світ електронного звуку. І, власне, світ – кордон вони перетинали тоді першими, з паспортами зовсім ще молодих держав. Перетинали не дарма: з появою авторів цієї хвилі і в Україні, і в Литві пов'язують радикальне оновлення музичної мови, жанрового та естетичного прояви сучасної музики.

Виконують вже знайомі вам «Armonia Ludus» під керівництвом Михайла Менабде, солісти Наталія Половинка (вокал), Дмитро Таванець (фортепіано).

ВІДЕО ДНЯ

Програма:

Алла Загайкевич (Україна):

«Повітряна механіка» для інструментального ансамблю (2005).

«To breathe» для голосу і електроніки (2002).

«І поволі кружляючі я увійду в небесний ставши…» – «музика після вірша» Олега Лишеги «Короп» для інструментального тріо та електроніки (1996).

Шарунас Накас (Литва):

«Ікона вогню» для камерного ансамблю (2008)

«Кітман. Посвячення Чеслава Мілоша »для фортепіано (2012)

«Апорія» для трьох інструментальних груп (2001)

Вартість: 140–200 грн. Пенсіонери та студенти консерваторії можуть написати листа на [email protected] та отримати знижкові квитки за 40 грн.

Шарунас Накас з нагоди концерту приїжджає до Києва, зустріч з ним відбудеться в Консерваторії 17 лютого, о 17:00. Вхід вільний.

Місце: Fairmont Grand Hotel Kyiv (вул. Набережно-Хрещатицька, 1), Вартість: 140–200 грн, Організатори: Музичне агентство «Ухо»

Реклама:

Головне сьогодні