Концерт De Phazz

22 лютго у Києві виступають De-Phazz. Лаунж-колектив був і залишається не просто звичайним відкритим електронним проектом. За час свого існування колектив випробував різні жанри музики, починаючи від клубного звучання, до тріп-хопу і лаунж джазу. У дев'яти альбомах групи, які вони встигли випустити починаючи з 1997 року, можна почути що завгодно, починаючи від гітарного року, класичних скрипок до танцювального реггі.

Зараз група утримує лідируючі позиції в поп-індустрії, багато в чому завдяки їх приголомшливими хіту «Mambo Craze». Їх виступи на сцені завжди повні аудіо-відео насолоди, так як вони вміло поєднують талановите звучання вокалу з підготовленим вручну відеорядом. Музика De-Phazz оригінальна, іноді вона заснована на звуках, що занурюють в історію, в ті часи, коли джаз клуби кипіли струмує енергією, приводячи до екстазу.

ВІДЕО ДНЯ

«Будьте готові до інтимного і основоположного переродження разом з німецькими "лаунж-панками"», – так зазначила музичний журналіст Вікторія Сзірмаі (Victoriah Szirmai (Fairaudio Magazine, Klangverführer)) виступ гурту, побачивши його вперше в культовому Берлінському джаз-клубі, Trane, де група брала участь у вініл-записі концерту.

Музиканти:

Пет Епплтон – вокал.

Карл Фрієрсон – вокал.

Франк Спаніол – баритон саксофон / бас-кларнет.

Ульф Клейнер – родос / фортепіано.

Маркус Боденсе – контрабас.

Олі Рубоу – барабани / перкусія / ефекти.

Купити квитки.

Місце: Міжнародний центр культури і мистецтв (Жовтневий палац культури) (вул. Інститутська,1), Вартість: 190–1250 грн, Організатори: karabas.com

Реклама:

Головне сьогодні