Перший київський Urban Fest

28 лютого і 1 березня відбудеться Перший київський Urban Fest. Мета заходу – зібрати разом якомога більше небайдужих киян і показати їм методи, інструменти та можливості самостійного поліпшення міста.

Протягом двох днів на Першому київському Urban Festі у всіх бажаючих буде можливість безкоштовно відвідати виступи українських урбаністів та презентації найцікавіших проектів у сфері зміни міського простору: спікери розкажуть про те, як створювали сквери, міняли систему руху міста, працювали з місцевою владою, проводили воркшопи для архітекторів, створювали навігацію для громадського транспорту.

Також на фестивалі будуть працювати станції активності – майданчики та стенди для неформального спілкування між відвідувачами та міськими ініціативами.

Серед них:

Агенти Змін – громадська ініціатива дизанерів-авторів нових схем навігації у громадському транспорті Києва (метрополітен, міська електричка, приміські електропоїзди, фунікулер);

Tap4parking – мобільний застосунок, який дозволяє бронювати та сплачувати за парковку в Києві;

Центр дослідження суспільства - дослідницька організація, яка опікується соціальними, економічними, освітніми та міськими питаннями;

Electrocars – громадська ініціатива, створена для впровадження інфраструктури для сучасних електромобілів у міському просторі.

На відвідувачів чекають кінопокази від Фестивалю кіно і урбаністики ’86 і документального циклу «Урбан рефлексії Києва», виставка робіт київських фотографів та вулична їжа.

Вхід вільний, потрібна реєстрація.

Місце: G13 ProjectStudio (Балтійський пров. 23), Лектори: Целовальник Сергій , Зотов Віктор , Тищенко Ігор , Безкоштовно, Організатори: Київський міський журнал «Хмарочос» , ГО «ДемАльянс Допомога»

Реклама:

Головне сьогодні