Дискусія «Big Push або Креативний бізнес як надія української економіки»

13 березня о 19:00 в ІЗОЛЯЦІЇ відбудеться дискусія за участі Ганни Агафонової Big Push або Креативний бізнес як надія української економіки.

Напередодні запуску IZONE як простору для роботи креативного бізнесу, ІЗОЛЯЦІЯ запрошує одного зі своїх постійних консультантів – Ганну Агафонову – представити міжнародні практики успішного розвитку арт-індустрій і поділитися роздумами про те, як можна розвивати економіку в Україні за допомогою культури та мистецтва.

На основі аналізу економічної ситуації України буде представлений концепт Big Push як визначення ключового сектора розвитку. На конкретних прикладах експерт розповість про співвідношення між розвитком окремих арт-сфер і економічним зростанням, представить взаємозв'язок креативних галузей з іншими індустріями та методи аналізу, наскільки зростання креативних індустрій може стимулювати розвиток інших сфер. У ході дискусії можна отримати відповіді на питання, звідки береться прибуток у креативній економіці і хто повинен розвивати арт-індустрію в країні – держава, міністерство економіки, ринок капіталу й олігархи або бізнес активісти?

Крім того, дискусія передбачає аналіз циклічності розвитку креативних кластерів: етапів розвитку та самоорганізації, географічниого масштабу, монетизації наявних знань та взаємодії зовнішніх і внутрішніх економій масштабу.

Місце: Izolyatsia. Platform for Cultural Initiatives (вул. Набережно-Лугова, 8), Безкоштовно, Організатори: Фонд «Ізоляція. Платформа культурних ініціатив»

Реклама:

Головне сьогодні