Хакатон Hack4energy

13–15 березня у Києві, Львові, Дніпропетровську, Одесі та інших українських містах пройде Hack4energy – хакатон зі створення технологічних та поведінкових рішень, які дадуть сотням тисяч українців можливість економити на енергії, спільними зусиллями стабілізувати енергосистему, боротися з відключеннями та енергетичною окупацією. Організатори пропонують отримувати енергію зі зміни поведінки, з ввімкненої уваги, з простих звичок, які економлять гігавати електроенергії та мільярди кубометрів газу.

До участі запрошуються в Hack4energy програмісти, дизайнери, розробники соціальних ігор та мобільних додатків, спеціалісти з гейміфікації та поведінкової економіки, енергетики та технологій, психологи та соціологи, рекламісти та SMM-менеджери, аніматори та відео-продюсери, журналісти та копірайтери – всі, хто можуть і хочуть стати агентами поведінкових змін в енергетиці.

На переможців чекають грошові призи, а найкращі команди матимуть можливість представити свої проекти на Pitch Day 15 квітня в Києві та отримати менторську підтримку від Startupbootcamp Berlin.

Долучайтеся до Hack4energy як учасники, партери, ментори та локації.

Сайт події.

Місце: Izolyatsia. Platform for Cultural Initiatives (вул. Набережно-Лугова, 8), Лектори: Зінченко Андрій , Зінченко Роман , Колодюк Андрій, Безкоштовно, Організатори: Greencubator

Реклама:

Головне сьогодні