Лекція Геннадія Зінов'єва «Великий адронний колайдер. Прості відповіді на складні запитання.»

Cafe Scientifique – науково-популярний лекторій у форматі щомісячних зустрічей. Жива розмова з експертами про передові дослідження в невимушеній обстановці. Учасники мають можливість вільно отримувати актуальні знання і стати частиною спільноти, захопленого наукою.

Cafe Scientifique 23 березня представляє лекцію з відомим українським ученим, професором, доктором фізико-математичних наук, керівником програм ЦЕРН – Геннадієм Зінов'євим.

Професор Геннадій Зінов'єв – один з керівників колаборації ALICE в ЦЕРНІ, людина, яка має безпосереднє відношення до роботи популярного в масах, але все ж загадкового і майже міфічного Великого адронного колайдера.

Під час зустрічі ви дізнаєтесь:

Що таке ЦЕРН, чим там займаються люди, і навіщо.

Як людям вдалося побудувати Великий адронний колайдер? Як він працює.

Яка роль відведена українським вченим.

Геннадій розповість про основні відкриття парадоксальних і несподіваних результатів. Ви з перших вуст дізнаємося про результати експерименту Оpera і його наслідки. Зрозумієте що таке антиматерія, звідки її беруть.

Лекція буде цікава як фахівцям з профільною освітою, так і людям з інших областей, у яких виник жвавий інтерес до теми. Вся інформація буде подана у форматі лекції і динамічного діалогу з професором. Ви зможете задати питання, які вас цікавлять.

Варстість: 120 грн, умови простору включено.

Реєстрація.

Місце: Креативний простір «Часопис» (вул. Льва Толстого, 3), Вартість: 120 грн, Організатори: Креативний простір «Часопис»

Реклама:

Головне сьогодні