Дискусія «Як впливати на владу під час війни»

26 березня відбудеться публічна дискусія на тему «Як впливати на владу під час війни». Фактично, Україна опинилась між двох вогнів. З одного боку це загроза банкрутства держави (у всіх сенсах), через повільне реформування та відсутність справедливості. З іншого – можливість російської військової диверсії у випадку виникнення Третього Майдану.

Тому постає питання впливу на владу без різких рухів та радикальних дій. Між крайнощами тихого болота і палаючого Майдану сильне суспільство має виробити інші способи впливу.

ВІДЕО ДНЯ

У словнику влади окрім «винесуть» ще повинно закріпитись «знімуть» та «не оберуть знову». Сьогодні це є питанням виживання. Завтра – успішності планів розбудови нормальної держави.

Вплив через медіа, громадськість, запити, петиції та обраних політиків. Наскільки дієвими можуть бути ці інструменти і чому досі це не так? Що потрібно для того, аби вони діяли як на Заході?

Спікери:

- Сергій Іванов, блогер;- Анастасія Рінгіс, журналістка Української правди;- Віталій Шабунін, голова правління Центру протидії корупції;- Дмитро Шерембєй, голова правління пацієнтської організації UCAB.

Модерує Світлана Машаровська, політтехнолог.

Організаційний внесок: 50 грн. Кількість місць обмежена. Квитки купуються на місці, тож приходьте вчасно.

Місце: MediaHub (вул. Суворова, 4/6), Лектори: Іванов Сергій , Рінгіс Анастасія , Шабунін Віталій, Вартість: 50 грн, Організатори: MediaHub

Реклама:

Головне сьогодні