Вистава «Жити» з триптиху «Наш час»

З 10 по 14 квітня відбудеться показ вистави «Жити» з театрального триптиху про життя людей «Наш час». Ця вистава складається з трьох частин тривалістю 1 год. 10 хв., кожна з яких демонструється окремо у різні дні:

«Жити»: 10–14 квітня.

«Обережно: Крихке!»: 17–21 квітня.

«На друзки…»: 24–28 квітня.

Короткий опис

Зовсім не легко вийти з тваринного стану, випростатись і йти прямо, дивитись на зорі, звертати увагу на свого ближнього, на тих, хто слабший за нас, одним словом жити разом, поділяючи моменти справжнього сопричетності і оберігати себе від варварства, що причаїлось в глибині нас самих. Все це нестійке. Умовиводи та ідеї, будь-які форми влади намагаються навести тут порядок, щоб вирішувати за нас, ризикуючи зламати ці тонкі зв'язки, які нас об'єднують один з одним у рухливе та крихке коло, всі ці тонці зв'язки, які допомагають нам стояти прямо разом, без одягу і прикрас, спираючись один на одного. «Наш час – театральний триптих про життя людей» це прогулянка крізь знаки цієї крихкої сутності та зусилля, які повинні робити люди, щоб утримати рівновагу на тоненькій ниточці людського існування.

Виконавці: Ганна Васюткевич, Анастасія Возіянова, Сергій Глибін, Артур Далі, Оксана Леута, Христина Лисак, Аліса Музика, Nicolas O’CONNELL, Валентина Пономаренко, Роман Ситник, Светлана Соколова, Robert THOMPSON, Алica Шевцова, Ганна Шило, Олександр Ярусевич.

Вартість: 200 грн. за один квиток на усі три вистави триптиху, 100 грн. за один квиток на одну окрему вистави триптиху.

Квитки можна придбати перед виставою.

Інші частини вистави:

Вистава «Обережно: Крихке!»

Вистава «На друзки…»

Місце: Центр Леся Курбаса (вул. Володимирська, 23в), Вартість: 100–200 грн, Організатори: Французький інститут в Україні

Реклама:

Головне сьогодні