Всі.Свої. Маркет молодого українського одягу та взуття

25-26 квітня у великій залі галереї D12 відбудеться перший маркет, присвячений виключно одягу, взуття та аксесуарам від молодих українських брендів. Перший проект, що відкриє серію фешн маркетів Всі.Свої та пройде в декілька етапів.

Всі.Свої – це нова серія маркетів, де організатори планують зібрати всі українські марки одягу та показати їх широкому загалу. Це стартовий майданчик для просування молодих українських брендів одягу, взуття та аксесуарів.

Звичайні київські маркети – це свого роду збірна солянка. Там представлені авторські речі від посуду до листівок. З одягу – від 5-20 брендів (залежно від маркету). Велика кількість людей, вузькі проходи та відсутність примірочних не дають приміряти речі, покрутитися перед дзеркалом, роздивитися крій та тканину.

"Одного разу нам стало нецікаво відвідувати ці заходи, - кажуть організатори, - Одні й ті самі обличчя, впізнавані принти, безкінечні футболки – нам хотілося більшого. У покупця могло скластися враження, що це і є вся українська мода. Але це зовсім не так. Ми зайнялись "збиранням" вручну і зараз в нашій базі близько 700 (!) молодих брендів одягу, взуття та аксесуарів, з якими ми активно ведемо переговори щодо участі"

Українська мода – це не тільки футболки та худі – запевняють засновники маркету. Це і цікава жіноча білизна, спокійні сукні на кожен день, чудові джинси та унікальне взуття. В український одяг можна вдягтися з голови до ніг. На жаль, більшість цих марок по тим чи іншим причинам не представлені широкому колу споживачів. Для того, щоб купити одяг молодого дизайнера, доводиться вишукувати по чисельним невеличким шоу румам або гортати нескінченну кількість сторінок в соц. мережах. Але для першого часто не вистачає часу, а для другого тактильних вражень – багатьом важливо торкнутися речі, поміряти її.

В даних умовах, коли шалений попит на все українське розігрітий надзвичайним підйомом патріотизму, а також банально курсом валют – безглуздо не давати покупцю таку можливість і не надавати зручний механізм для придбання українського одягу. Бо купуючи один раз та оцінивши якість та індивідуальність – вже не захочеш повертатися наприклад в Zara або мріяти про H&M. Навіщо? В нас є все своє – набагато якісніше, цікавіше та, що вкрай важливо, дешевше західного мас-маркету. Наше головне завдання – донести цю думку до покупця, прищеплювати культуру споживання в Україні та поступово перевести покупця на український одяг.

Наша мета – показати максимально можливу кількість марок одягу в одному місці. Маркет пройде в декілька етапів – ми будемо намагатися не повторюватися і на кожному новому маркеті знайомити з новими обличчями, залишаючи звичайно улюблені марки, для того щоб в результаті зібрати всіх.

В кінці квітня відбудеться відкриття першого маркету. Організатори планують активно рости та розвиватися, обіцяють багато цікавих акцій та конкурсів. Наприклад, тут можна виграти сертифікат на 1000 грн. та на цю суму вибрати будь які речі будь якого бренду на маркеті Всі.Свої.

А 23 березня стартує нечуваний марафон – протягом місяця організатори розіграють 20 речей як від провідних, так і поки ще маловідомих, але не менш цікавих марок. Всі подробиці тут.

Всі.Свої – це ще й тимчасовий багатобрендовий магазин, з достатньою кількістю примірочних кімнат та дзеркал, це чудова альтернатива стомливого шопінгу вихідного дня, приємне проведення часу: одяг, музика, їжа та літня тераса з зоною відпочинку.

25-26 квітня 2015

Десятинна, 12

https://www.facebook.com/vsi.svoi

Вхід вільний

Реклама:

Головне сьогодні