Лекція «Як писали класики: Мілан Кундера»

У п’ятницю, 15 травня, о 19:00 в Києві відбудеться лекція «Як писали класики: Мілан Кундера» і буде присвячена правилам письма та письменницькій майстерності одного з найвідоміших романістів XX ст. Лектор – видавець, критик і літературознавець – Ростислав Семків.

Лекція про Мілана Кундеру стане другою з циклу «Як писали класики». Слухачі дізнаються про літературні техніки і прийоми, письменницький інструментарій, котрим користується Мілан Кундера. Також лектор розповість про погляди на літературу і мистецтво, які активно висловлює Кундера у своїх працях, статтях, книжках.

Автор лекції «Як писали класики: Мілан Кундера» – Ростислав Семків – літературознавець, видавець, автор художніх і наукових перекладів, літературний критик і публіцист, директор видавництва «Смолоскип», викладач в «Києво-Могилянській Академії».

Тривалість лекції – 2 години.

Мілан Кундера – всесвітньо відомий чесько-французький письменник, поет, прозаїк, драматург. У своїх творах Кундера створює незалежний, суперечливий світ, який постійно аналізується з філософської точки зору. Але неможливо віднести Кундеру до якоїсь конкретної філософської школи. Шляхом концентрації на еротичному боці характерів своїх персонажів Кундера аналізує соціальне значення еротичного досвіду людини.

Обов’язкова попередня реєстрація.

Прийом заявок триває до 14 травня включно. Кількість місць обмежена.

Вартість лекції – 70 грн.

Детальніше про лекторій читайте за посиланням.

Місце: Музей книги і друкарства України (вул. Лаврська, 9), Лектори: Семків Ростислав , Вартість: 70 грн, Організатори: Центр літературної освіти

Реклама:

Головне сьогодні