Фестиваль «Стрічка. Другий епізод»

22–23 травня два дні та дні ночі в арт-центрі Closer триватиме один з найцікавіших українських фестивалів сучасної електронної музики.

Стрічкоткацька фабрика на Нижньоюрківській, 31 – одне з найстаріших підприємств легкоїпромисловості України. Арт-простір Клоузер займає площу колишніх цехів фабрики, стінам якоїв же понад сто років. Від стрічок та ткацьких машин нині майже нічого не залишилось.

Цьогорічна Стрічка збільшилась вдвічі в порівнянні з минулорічною – дві ночі та два дні, п'ять майданчиків, шість барів, повноцінний цілодобовий фудкорт від Будуїстів.

Організатори запросили ще більше артистів: видатних електронних експерименталистів, техно музикантів та діджеїв, як першого ешелону, так і талантів, з якими познайомились нещодавно і запросили до участі. Кожен знайде на Стрічці виконавця і музику собі до смаку.

Лайн-ап: Max Loderbauer live (DE); tINI (DE); Ivan Smagghe (FR); DJ QU (USA);«DJ Jus-Ed (official One and Only)» (USA); Soundwalk collective live (USA); Piticu (RO); Cezar (RO);Helena Hauff (DE);James Dean Brown (DE); Etapp Kyle (UA); Abdulla Rashim live (SE); Kamran Sadeghi live (USA); Abelle (Arma17) (RU);Ranishe niyak (RU); Nastia (UA);Noizar (UA);Na nich live;Roman K;BORYS;Igor Glushko;Vera Sue;Plastikk;Jazzmate;Shakolin;Vova Klk;Bambu;Timur Basha.

Відкриття фестивалю відбудеться 22 травня о 21:00 та розпочнеться виступами легендарного німця Макса Лодербауера, що серйозно вплинув на формування сучасної електронної музики та експериментальних Soundwalk Collective з США, в чиїх сетах можна знайти від звуків музичної консерваторії у Шанхаї до рідкісних циганських пісень з берегів Дунаю.

Купити квиток:

- 500 грн. абонемент на два дні можна придбати в Клоузері щоденно з 18:00;

- 530 грн. абонемент на два дні можна придбати онлайн.

В день події:

- 400 грн. на один день фестивалю;

- 600 грн. абонемент на два дні фестивалю.

Подробиці на сторінці події.

Місце: Арт-центр Closer (вул. Нижньоюрківська, 31), Вартість: 400–600 грн, Організатори: Арт-центр Closer

Реклама:

Головне сьогодні