Британський театр у кіно: «Вид з мосту»

Британський театр у кіно представляє «Вид з мосту» / A View from the Bridge, п’єса Артура Міллера. Постановка театру Янг Вік.

Режисер: Іво ван Хове.

У ролях: Марк Стронг, Нікола Волкер, Фібі Фокс, Іман Елліотт, Люк Норріс.

Зірковий склад акторів на чолі з Марком Стронгом виблискує у новій сміливій постановці п’єси Артура Міллера «Вид з мосту». Вистава вважається однією з головних театральних новинок 2014 року.

Портовий вантажник Едді Карбоун живе у Брукліні зі своєї дружиною та племінницею. Якось на порозі дому з’являються його два двоюрідні брати – Марко і Рудольфо. Вони нелегально прибули з Італії, але Едді залюбки погоджується їх прихистити. Коли Рудольфо закохується у чарівну 17-річну племінницю Едді, обидва брати розуміють, що свобода має свою ціну. Через ревність та недовіру Едді на поверхню спливає жахлива таємниця – така, яку ніколи не розповідають. Ця таємниця штовхає Едді на зраду.

Нагороди та фестивалі:

Премія спільноти театральних критиків – найкраща чоловіча роль, найкращий режисер

Номінація на премію газети LondonEveningStandard – найкраща чоловіча роль, найкращий режисер

11 номінацій на премію Лоуренса Олів’є – найкраща чоловіча роль, найкращий режисер, найкраще відновлення п’єси, найкраща жіноча роль другого плану, найкраще світлове оформлення, найкращий музичний супровід, найкраще художнє оформлення.

Купити квиток.

Місце: Культурний центр «Кінотеатр "Київ"» (вул. Велика Васильківська (Червоноармійська), 19), Вартість: 120 грн, Організатори: Британська рада в Україні (British Council)

Реклама:

Головне сьогодні