kmbs IDEA days: дискусія «Роздуми про майбутнє: як українським компаніям стати успішними в глобальному середовищі?»

В період змін та трансформацій перед бізнесом завжди виникає необхідність шукати нестандартні рішення. Водночас криза може стати й поштовхом для управлінця до перегляду та корегування своїх підходів і як результат – виведення свого бізнесу на новий рівень.

3 червня у Києво-Могилянській бізнес-школі відбудеться дискусія «Роздуми про майбутнє: як українським компаніям стати успішними в глобальному середовищі?» в рамках kmbs IDEA days. Обговорюватимете «що маємо і де знаходимось сьогодні» та «що буде і в якому напрямку рухатимемось завтра».

Ключові питання дискусії:

Аналіз мікро– та макроекономічного контексту України: наші конкурентні переваги.

Шість основних трендів українського ринку та їх безпосередній вплив на окремі галузі та бізнес в цілому.

Ефект від реформ: перспективи та ризики для малого та середнього бізнесу.

Спікер: Михайло Винницький – викладач Києво-Могилянської бізнес-школи, автор однієї з найбільш яскравих програм kmbs «Школа управління продажем», консультує провідні українські компанії з питань управління продажем, серед його клієнтів такі компанії як Автек, Asbis, КЗЕСУ, Євроіндекс, Росава, ПриватБанк, Дельта-Банк, Siemens, AXA, SI BIS LLC, Danfoss Україна, Bonduelle central europe kft та інші.

Для участі у події заповніть реєстраційну форму та сплатіть, натиснувши кнопку PAY.

Місце: Києво-Могилянська бізнес-школа [kmbs] (вул. Волоська 8/5, 4-й корпус, 4-й поверх), Лектори: Винницький Михайло , Вартість: 350 грн, Організатори: Києво-Могилянська бізнес-школа [kmbs]

Реклама:

Головне сьогодні