Концерт Вікторії Польової та Сальваторе Шарріно

В останньому, дев'ятому, концерті серії New Music: Ukraine – музика Вікторії Польової та Сальваторе Шарріно. Географія шанувальників Вікторії Польової обширна і різноманітна – про неї пишуть в Тайвані, їй присвячують фестивальні програми в Чилі, запрошують до композиторських резиденцій Швейцарії та Австрії.

Твори Польової є в репертуарі Кремерата Балтика, Цюріхського ансамблю нової музики, французької Акрош-нот, а з 2013 року – відомого Кронос-квартету. Американський журнал Art and Literature оголосив 2015 рік роком Вікторії Польової, восени Кронос-квартет зіграє її авторську програму.

Ранній період її творчості пов'язаний з естетикою авангарду і полістилістикою, музика останнього часу тяжіє до так званого сакрального мінімалізму. «Літню музику» Польової на вірші Бродського для камерного оркестру та дитячого хору виконають «Щедрик» і Armonia Ludus, диригент Міхеїл Менабде. У другій, «неукраїнській» частині програми – твори великого Сальваторе Шарріно, за сольні скрипкові взявся Андрій Павлов, за сольні фортепіанні – володарка премії Горовиця Діна Писаненко.

Вартість: 170–250 грн. Для пенсіонерів та студентів консерваторії діють знижки.

Купити квиток.

Місце: Fairmont Grand Hotel Kyiv (вул. Набережно-Хрещатицька, 1), Вартість: 170–250 грн, Організатори: Музичне агентство «Ухо»

Реклама:

Головне сьогодні