Зустріч з художником Тіберієм Сільваші

12 червня о 18:00 у Книгарні «Є» відбудеться зустріч з українським художником-абстракціоністом Тіберієм Сільваші.

Модератор зустрічі – культуролог Олександр Михед.

ВІДЕО ДНЯ

Зустріч присвячено виходу нової книжки Тіберія Сільваші «Есе. Тексти. Діалоги». Розмова йтиме зокрема про художників, які мали на нього найбільший вплив, про власні проекти, до яких митець написав тексти, а також про запитання, які найчастіше задають Тіберію Сільваші в інтерв’ю, і найважливіше – про запитання, які, зазвичай, не ставлять.

Зустріч з художником пройде за участю засновниці Щербенко Арт Центру, куратора Марини Щербенко і засновника типографії Huss та Фонду культурних ініціатив ArtHuss Костянтина Кожем’яки.

Тіберій Сільваші – художник-абстракціоніст, видатний представник сучасного українського мистецтва, відомий не лише своїми живописними роботами, але й теоретичними текстами. В них автор здійснює аналіз сутнісних характеристик живопису, малюнку, стріт-арту, а також надає особистий погляд на творчість таких митців, як Рембрандт, Джорджіо де Кіріко, Тетяна Яблонська, Андрій Чебикін, Сергій Якутович, Олег та Олександр Животкови та інші.

Його книжка «Есе. Тексти. Діалоги» являє собою збірку, що об’єднала критичні нариси, мистецтвознавчі есе, розмови та інтерв’ю митця, написані та опубліковані протягом останніх двадцяти років.

Місце: Книгарня «Є» на «Золотих воротах» (вул. Лисенка, 3), Лектори: Сільваші Тіберій , Михед Олександр , Щербенко Марина , Безкоштовно, Організатори: Щербенко Арт Центр

Реклама:

Головне сьогодні