Зустріч-розслідування з Сергієм Лещенком: «Олігархи. З чим їх їдять»

18 червня Fedoriv Hub запрошує на зустріч-розслідування з журналістом Сергієм Лещенком: «Олігархи. З чим їх їдять».

Олігархія є збоченням української демократії, прикрашеної національним колоритом, сімейними зв'язками і кумівством. Олігархи є кумирами для молоді та прикладом для бізнесменів, хоча мали б стати об'єктом розслідування Антикорупційного бюро.

Колись відставний іспанський прокурор назвав Україну «мафіозною державою», де важко відрізнити діяльність уряду від організованої злочинності.

Як стають олігархами і де починається їх падіння – на зустрічі-розслідуванні з українським журналістом Сергієм Лещенком.

Він розкаже про маловідомі факти, про існуючі інструменти боротьби з корупцією і про те, чи можливо з'їсти українського олігарха.

Сергій Лещенко з 2000 по 2014 рік працював журналістом, заступником головного редактора інтернет-видання «Українська правда», спеціалізувався на політичних викриттях та антикорупційних розслідуваннях.

Переможець премії «Вільна преса Східної Європи», яку присуджує Норвезький фонд Fritt Ord Foundation спільно з фондом Герда Буцеріуса газети «Zeit» (Німеччина).

У 2014 Сергій Лещенко увійшов до списку «100 героїв інформації», вперше опублікованого організацією «Репортери без кордонів», а також переміг у номінації People Choice of Ukrainian в конкурсі блогерів «Німецькій хвилі».

У 2014 році обраний народним депутатом України, увійшов в Комітет Верховної Ради з питань запобігання та протидії корупції. Також, в 2014 році нагороджений відзнакою Національного демократичного інституту США Democracy Award.

Купити квиток.

Місце: Fedoriv Hub (вул. Велика Васильківська, 5, Арена-Сіті, офіс 27, 5-й поверх), Лектори: Лещенко Сергій, Вартість: 300 грн

Реклама:

Головне сьогодні