Гра із зануренням у сюжет «Mystery Play»

19 червня відбудеться прем'єра нового формату розваг, відомий у світі як «гра із зануренням у сюжет». Під цим терміном зазвичай розуміють театральні постановки на території яких глядачі можуть вільно пересуватися, ніби потрапляючи в живу п'єсу, або це може бути перегляд фільму, якому передує деякий перформанс. Навколо актори виконують свої ролі, читають монологи або ж входять у довіру глядачам вдаючи з себе таких ж самих відвідувачів.

У Британії такий формат на піку популярності. Люди хочуть бути не просто пасивними глядачами, а самі брати участь у сюжетній лінії, відчувати емоції головних героїв.

ВІДЕО ДНЯ

У Києві цей формат буде проходити під назвою «Mystery Play». Для постановки був обраний найкращий фільм за версією IMDb «Втеча з Шоушенка». На учасників чекає секретна локація стилізована під в'язницю «Шоушенк» 50-их років. На території в 2500 кв. метрів буде розіграний театральний перформанс, в якому ви також зможете взяти участь.

Відвідувачів переодягнуть у тюремні роби, близько 20 акторів будуть грати ролі ув'язнених і охоронців. На облаштування території витратили тисячі кілограм декорацій, і створили більше 10 квест-зон. В українському варіанті організатори додали і квест-лінію, що б ще більше занурити учасника в атмосферу фільму. Це масштабне 5-годинне дійство, в якому може взяти участь до 200 чоловік одночасно.

Після театрального перформансу та проходження квест-лінії учасника чекає перегляд легендарного фільму «Втеча з Шоушенка». І навіть якщо ви бачили його вже десятки разів то цей раз буде особливим, адже ви поглянете на нього очима головного героя, який сам прожив епізоди фільму.

Перші ігри «Mystery PLay» пройдуть 19, 20, 21 червня.

Вартість:

299 грн. для одного

539 грн. для двох (економія 59 грн.)

999 грн. для чотирьох (економія 197 грн.)

Подія на фейсбук-сторінці.

Купити квиток.

Місце: Парк Нивки (Шевченківський район), Вартість: 299–999 грн

Реклама:

Головне сьогодні