Форум Travelage

21 червня в клубі Атлас відбудеться перший в Україні форум Travelage, присвячений темі самостійних подорожей. Головна ціль форуму – показати, що курс валюти не перешкода для людей, котрі хочуть подорожувати.

На одній сцені виступлять широко відомі підкорювачі країн та континентів. Завзяті яхтсмени та руфери-екстремали, талановиті фотографи та відважні полярники, досвідчені автостопери та люди, котрі успішно поєднують бізнес та подорожі. Кожен з них відвідав велику кількість місць та володіє унікальними знаннями. Їх неймовірні історії мотивують, надихають та заряджають позитивними емоціями. Вони діляться інсайтами та лайфхаками, вражають неочікуваними рішеннями, описують реальний світ, а не глянцеву обкладинку рекламного журналу.

Окрім великої сцени ведуть паралельну роботу ще декілька локацій з майстер-класами. Експерти розповідають про страховки, волонтерські програми, стажування та студентські обміни, вчать правильно упаковувати рюкзак та вибирати найкраще спорядження в похід. В одному з залів проходять кінопокази фільмів та відео тревел-тематики.

Тут ви зустріните велику кількість цікавих людей та однодумців, котрі «горять» подорожами.

Це те саме місце, котре вперше в країні об’єднає сотні людей, котрі живуть жагою до відкриття світу.

Детальніше про захід та спікерів – на сторінці події.

Вартість: 350–400 грн.

Купити квитки.

Місце: 'Atlas (вул. Січових Стрільців (колишня Артема), 37–41), Вартість: 350–400 грн

Реклама:

Головне сьогодні