Фестиваль інновацій і творчості «Make It Show»

Два дні 27 і 28 червня Арт-завод «Платформа» – в минулому ткацька фабрика, а нині дуже популярний серед київської молоді культурно-розважальний простір – буде приймати Make It Show – масштабний фестиваль інновацій та творчості.

Мапа Make It Show доволі велика, і цікавих місць буде багато. Тим не менш, їх усі можна об’єднати під знаком трьох ключових напрямів: наука, поп-арт і сучасні технології. Навколо них організатори побудували усю концепцію фестивалю, причому намагались зробити це в максимально розважальній формі.

Свої наукові шоу на фестивалі обіцяють показати «Экспериментариум» і Лабораторія наукових розваг «Весела наука». Дитяча аудиторія фестивалю без сумнівів не залишиться байдужою до цікавих наукових експериментів і тесла-шоу.

Організатори запланували ряд майстер-класів по робототехніці (це щодо питання про сучасні технології). До того ж, величезна виставкова зона фестивалю має здивувати гостей великою кількістю високотехнологічних гаджетів і пристроїв: від Google Glass і окулярів віртуальної реальності, до літаючих дронів і повноцінних роботів.

Окрім цього на фестивалі передбачена так звана галерея стартапів, на якій молоді українські стартап-проекти зможуть показати та розказати про свої нові ідеї і інновації потенційним клієнтам.

У відкритому лекторії фестивалю, з програмою якого можна ознайомитись у відповідному розділі сайту, успішні вітчизняні мейкери будуть розповідати, як достигнути успіху, якщо є гарна ідея, але не вистачає досвіду.

Розважальна програма:

Партнерами фестивалю є ряд київських арт-проектів, серед яких «Центр науки та мистецтва «DIYA», а також «Фонд розвитку та підтримки молодого мистецтва Україны Слави Фроловой», а тому цікаві картини, скульптури і арт інсталяції вітчизняних майстрів гарантовані.

Окрім того, на Make It Show очікуються світлове і неонове шоу, а також 3d-маппінг. Музична сцена фестивалю має порадувати поціновувачів якісної української музики: на протязі дня ритм всьому фестивалю будуть задавати хлопці з радіо ПЮРЕ, а на Big Bang Party в перший день, і концерті в другий буде грати жива музика.

Також організатори обіцяють можливість зустрітись і сфотографуватись зі справжніми супергероями. При чому, завдяки костюмерній прямо на фестивалі, можна буде стати самому супергероєм (ось він – рай для косплейщиків) і піднімати настрій собі та оточуючим у декількох ігрових барах і лаунж зонах.

Проект «Уличная еда» – люди, яким варто подякувати за традиційні фестивалі вуличної їжі – також є партнерами фестивалю і будуть радувати гостей у фуд-корті Make It Show.

Це лише частина усієї запланованої активності на фестивалі Make It Show. Дізнатися більш детально, а також придбати квитки вже зараз можна на офіційному сайті фестивалю.

Місце: Арт-завод Платформа (вул. Біломорська, 1), Вартість: 80–280 грн, Організатори: «Смайл-Експо»

Реклама:

Головне сьогодні