Концерт Tango Carb

У червні Посольство Франції в Україні та Французький інститут представляють концерти французького джазового квартету Tango Carbón, молодого та яскравого гурту сучасної французької джаз-сцени. Після виступу на сцені цьогорічного Alfa Jazz Fest (official) 29 червня квартет відвідає Київ з єдиним відкритим виступом для поціновувачів стрімких ритмів танго-джазу.Створений у 2012, французький гурт Tango Carbón живе тим, що грає модернові композиції у стилі танго, водночас шукаючи витоки цієї музичної енергії. Такий підхід додав сучасних ноток в їхній репертуар, який складається з класичних композицій у стилі танго та, водночас, поєднує у собі класику й рок, лірику й скрипку, гумор й суворість.

Про перший альбом 11 Устриць: «В нашому першому альбомі ми вирішили передусім взяти оригінальну енергію танго, пропустити крізь свої музичні смаки і виконати, приправивиши власним соусом Carbon. Наш репертуар в постійному русі між традиційним й сучасним, стабільним й пригодницьким, прозаїчністю й лірикою, популярним й елітарним. Композиції традиційного танго опрацьовані в стилі, а згодом збагачені ідеями кожного з учасників. Стилістичні особливості традиційного танго тут спеціально підкреслені, аби показати більше напруження й енергію, ніж в оригінальній версії. Композиції альбому є підтвердженням нашого бажання поєднати оригінальне з сучасним. Ми знаходимо в ньому бажання повернутись до первинного значення танго, поєднавши його з сучасністю, життєвими подіями, зустрічами, соціальними умовами під впливом яких ми змінюємось. Якщо музика пом'якшує звичаї, вона також дозволяє передати меседж, повідомлення, не обов'язково з політичним підтекстом, але з людським нюансом. Сукупність композицій альбому – це результат різних ритмів і настроїв, які панують у групі, що намагається йти найрізноманітнішими шляхами музики танго.»

Місце: Маріїнський парк (Маріїнський парк), Безкоштовно, Організатори: Посольство Франції в Україні , Французький інститут в Україні

Реклама:

Головне сьогодні