Воркшоп Сюзани Скалської «Усвідомлення змін»

Компанія Creapro спільно з нідерландським творчим проектом 360 Inspiration представляють цикл тематичних лекцій та майстер-класів про дизайн, тенденції, інновації в цій індустрії для формування загального середовища спілкування молодих дизайнерів, студентів і представників бізнесу, об’єднуючи усіх спеціалістів креативніх професій. Це можливість отримати інформацію з перших рук від відомих майстрів різних країн і обговорити тренди найближчого майбутнього.

Перший семінар актуального тренд аналітика Сюзани Скалської – «Проінформованість про зміни» відбудеться 2 липня 2015 року. Родом з Польщі, Сюзана з 1991-го живе у Нідерландах після закінчення Академії Дизайну в Ейндховені та Королевської Академії мистецтв і дизайну в Ден Бош. Свою кар'єру як тренд аналітик вона почала у відділі стратегічного дизайну компанії Філіпс Дизайн у Ейндховені. А у 2014-му Сюзана відкрила власну незалежну компанію «360 градусів». Вона автор тренд звітів та курирує блог 360 inspiration.

Трендвочінг – дуже складний процес постійного моніторингу та аналізу різноманітних даних. Обробка таких даних балансує на межі інтуіції та отриманого досвіду. Трендвочінг складається з трьох стадій: збір даних, аналіз даних й «переклад» даних для бізнесу. Тренди мають різні джерала та зв’язки, що робить процес тренд досліджень дуже складним і комплексним. Сюзана не використовує тренди як ціль, а вбачає в них великий простір для дій. 360 Inspiration представляє тренди не зі світу моди, інтер'єрних чи глянцевих журналів або сезонного взуття й сумок, а пише про усвідомлення змін.

Усвідомлення відноситься до настроїв у суспільстві, до глобальної економіки, політики. Людям необхідна величезна кількість інформації щоб забезпечити стратегічною порадою бізнес в його завтрашньому розвитку. З досвіду Сюзани, бізнес часто плутає тренди зі споживчими трендами (споживче сприйняття сьогоднішніх маркетингових дій і масового виробництва). На жаль, розуміння поточних і в більшості загальних трендів включає все, що відбувається у світі моди й тим, що виробляється індустрією наразі. Якщо ви знаєте про майбутні зміни, ви зможете розробити тренд-сценарій, який компанії зможуть використовувати у своїй дяльності наступні 5, 10 або навіть 15 років.

Сюзана Скалська представить красиву візуалізацію, яка торкнеться вашої уяви та надихне останніми дизайн трендами з різноманітних індустрій, що впливають і визначають дизайн мислення для завтрашніх креативних індустрій та лідерів.

Вартість: 1500 грн.

Місце: Fedoriv Hub (вул. Велика Васильківська, 5, Арена-Сіті, офіс 27, 5-й поверх), Лектори: Скалська Сюзана, Вартість: 1500 грн, Організатори: Дайджест світових ідей CreaPro

Реклама:

Головне сьогодні