Зустріч з фотокореспондентом «Новой газеты» та Mashable Євгенієм Фельдманом

3 липня до Креативного простору «Часопис» завітає Євгеній Фельдман – 24-річний фотокореспондент «Новой газеты», одного з небагатьох незалежних видань в Росії, який також співпрацює з одним із найпопулярніших американських інтернет-ЗМІ Mashable.

Останніми роками висвітлював багато важливих російських та світових новин – від протестів і судових процесів в Росії до наслідків розстрілу редакції Charlie Hebdo в Парижі. Починаючи з листопада 2013 року, провів в Україні за роботою більше семи місяців.

ВІДЕО ДНЯ

«Врозь» – його перша фотокнига. В Росії за півроку наклад був розкуплений майже повністю. Кошти на видання книги було зібрано через краудфандінгову платформу «Планета».

«Врозь» – фотоальбом, що складається з 190 фотографій, зроблених в період з листопада 2013 до кінця березня 2015 року, від студентського Майдану до евакуації Дебальцево. Вперше видається в Україні.

Це робота людини, яка змогла в найдраматичніші миті нової історії України. Не ділячи на хороших та поганих, не переймаючись хто правий, а хто винен в тому, що відбувається, Євгеній зміг назавжди зберегти для нас пам’ять про ці події.

Попередня реєстрація обов’язкова.

Вартість: 80 грн (умови простору включені)

Матеріал розміщено на правах реклами

Місце: Креативний простір «Часопис» (вул. Льва Толстого, 3), Лектори: Фельдман Євгеній, Вартість: 80 грн, Організатори: Креативний простір «Часопис»

Реклама:

Головне сьогодні