Концерт Young Fathers

7 липня о 20:00 у клубі Sentrum відбудеться концерт одних із найпомітніших молодих представників британської хіп-хоп сцени, лауреатів премії Mercury Prize 2014 року – гурту Young Fathers.

Альтернативний хіп-хоп гурт Young Fathers виник у 2008 році на лос-анджелеському лейблі «Anticon». Cлідом за двома EP – «Tape One» і «Tape Two» – у лютому 2014 року вони випустили дебютний диск «Dead». Експериментальне звучання альбому, що балансує на межі хіп-хопу, соулу, фолку, інді, тріп-хопу, наповнене орієнтальними акустичними ефектами, захопило зненацька всіх критиків, що намагалися його оцінити.

Темні конячки шотландської хіп-хоп сцени стали одним із найбільш обговорюваних британських колективів у 2014 році. Здобувши славу «психоделічного хіп-хоп бойз-бенду», вони поїхали з туром по Великій Британії та інших європейських країнах і зрештою взяли номінацію «Альбом року» Barclaycard Mercury Prize обійшовши не менш сильних номінантів: FKA twigs, Bombay Bicycle Club, Деймона Албарна та інших. Відразу після цього хлопці вирушили у Берлін, де продовжили роботу над другим альбомом «White Men Are Black Men Too», що вийшов у квітні 2015 року і здобув схвальні відгуки музичних оглядачів.

Серія концертів Selector Live, організована Британською Радою в Україні на підтримку радіошоу The Selector, проходитиме на одному з головних концертних майданчиків Києва Sentrum за участю наймодніших британських виконавців і познайомить з представниками різних музичних напрямків – від гітарного інді-року до «інтелектуальної» електроніки.

Щотижневе радіошоу The Selector, яке продюсує Британська Рада, випускається в Лондоні і охоплює аудиторію понад чотири мільйони слухачів у 40 країнах світу. Часопис The Guardian називає Selector «найцікавішим музичним радіошоу в Британії».

Вартість квитків на Selector Live: Young Fathers – від 200 грн.

Купити квиток.

Місце: Sentrum (вул. Шота Руставелі, 11), Вартість: 200–500 грн

Реклама:

Головне сьогодні