Літературна прогулянка «Байкове кладовище: від Лесі до Пако» з Ростиславом Семківим

Щоб зрозуміти живих, інколи треба навідатись у гості до мертвих. Літератури це також стосується. Команда літературного путівника «Їздець» розпочинає серію екскурсій у Києві та запрошує всіх небайдужих до книжок і цвинтарів на прогулянку Байковим кладовищем у компанії літературознавця і видавця Ростислава Семківа.

Що особливого було у шістдесятниках, який зв’язок між Олесем Ульяненком і Михайлиною Коцюбинською, як іронія долі роз’єднала з чоловіком Ванду Василевську і зробила головою родини Лесю Українку – відповіді на ці питання можна знайти на цвинтарі, де змішалися покоління та епохи. А ще – помилуватися гробівцями 19 століття, принести квіти улюбленим письменникам і, як не крути, подумати про вічне.

Для участі у літературній прогулянці «Байкове кладовище: від Лесі до Пако» необхідна реєстрація.

Прогулянка триватиме 2,5 години. Вартість екскурсії становить 90 гривень. Реєстрація триває до 13:00, 11 липня 2015 року включно.

Зустріч о 17:00 біля метро «Палац Україна» з боку Палаца.

Для вашої зручності організатори радять вдягнути довгі штани / спідниці – рослинність на Байковому буйна і місцями колюча. Головний убір і пляшка води теж не зайві.

Деталі програми.

Якщо у вас є питання, пишіть на [email protected] або дзвоніть за номером +380 (99) 417 25 62.

Місце: Байкове кладовище (вул. Байкова, 6), Лектори: Семків Ростислав, Вартість: 90 грн, Організатори: Літературний путівник "Їздець"

Реклама:

Головне сьогодні