Музичний фестиваль 'Atlas Weekend

11 і 12 липня на території Арт-заводу «Платформа» відбудеться I-й музичний фестиваль 'Atlas Weekend. 2 дні. 2 сцени. 30 артистів. Нескінченна безліч музики, їжі та розваг. Ведучі: Ярослав Лодигін і Данило Хомутовський.

У спеціальній зоні 'Atlas Weekend на вас чекають настільний теніс, басейн, зручні гамаки, зона скімбординг, перформанси, цікаві ігри та безліч приємних знайомств.

Інтерактивна kids-зона для тих, хто прийде на фестиваль з дітьми. Дітям до 13 років безкоштовний вхід.

Фудкорт: голод і спрага не стануть перешкодою веселощам. Спеціально для фестивалю готують велику гастрономічну програму, яка буде включати в себе кухню на будь-який смак. Пригощає Barbara Bar. Лимонад – тільки з льодом.

Головні завдання фестивалю – розширення географічного охоплення і формування ударного складу учасників. Цього року особливий акцент в програмі фестивалю зроблений на поєднанні новаторських напрямів і іменитих українських артистів, які завоювали народну любов і визнання. Це саме ті колективи, які буде цікаво послухати кожному відвідувачу фестивалю.

На фестивалі працюватиме дві сцени: «Main Stage» і «Rock The Nation Stage». Умовно, це Головна сцена фестивалю і Мала сцена, де виступатимуть молоді колективи, що зарекомендували себе оригінальним звучанням, успішними концертами і відданими шанувальниками. Організатори впевнені, що на цій сцені виступає майбутнє українського шоу-бізнесу.

Вночі всі бажаючі «продовження банкету» можуть залишитися і відвідати вечірку «Безсонні ночі Аристократів».

Вартість: стартова вартість вхідного квитка на 1 день фестивалю – 200 грн; квиток одразу на 2 дні – 350 грн. Ближче до дати проведення квитки дорожчатимуть, тому купуйте квитки заздалегідь.

Склад учасників:

11 липня

Main Stage:

Бумбокс;Pianoбой;O.Torvald;Ассаи;Джамала;Крихітка;Один в Каное;Вагоновожатые

Rock The Nation Stage:

Fontaliza;Sinoptik;Party Cry;Us;та ін.

12 липня

Main Stage:

The Hardkiss;Beissoul & Einius;Onuka;The Maneken;SunSay;Мачете | Токіо;Марія Чайковська;Bahroma.

Rock The Nation Stage:

Станция Мир;Robots Do not Cry;Tape Flakes;Dvoe;Epolets;Гапочка;5 Vymir.

Місце: Арт-завод Платформа (вул. Біломорська, 1), Вартість: 200–350 грн

Реклама:

Головне сьогодні