12-й фестиваль вуличної їжі

Літо – час активних розваг і здорового харчування. Все це стане головною тематикою 12 Фестивалю вуличної їжі, який відбудеться 18–19 липня на Арт-заводі «Платформа».

Цього разу організатори взялись за популяризацію здорового способу життя, що відобразиться не тільки на оновленому меню учасників, але і на розвагах. «Ми намагаємося вивести фестиваль на європейський рівень, тому наслідуємо європейські тенденції. Активний відпочинок і здорова їжа – головний тренд сучасності. Вуличну їжу Італії, Франції чи Британії неможливо уявити без листя салату або часточки помідора. Наявність овочів і зелені стане особливістю страв і у резидентів фестивалю» – коментує Роман Тугашев, організатор.

Таким чином, 12 фестиваль стане острівцем свіжості і прохолоди в жаркому липневому місті. Меню учасників порадує різноманітністю прохолодних напоїв, салатів і легких закусок, особливо актуальних у літній час.

За спортивні активності на фестивалі візьметься компанія здорового харчування Eat Easy. Хлопці не тільки організовують фітнес-зону для вправ, а й об'єднають учасників, у яких є корисні та здорові страви.

Прихильникам більш традиційних форматів не варто переживати: вони так само зможуть насолодитися бургерами, шашликами та локшиною. Нішу вуличної їжі доповнять хот-доги, піца і суші в незвичайній подачі від нових учасників фестивалю.

Крім того, організатори виділять цілий тент під морську тематику для учасників, які готують морепродукти. Хлопці з «Чорноморки» обіцяють ще більше розширити свій асортимент, надати окремим стендом страви зі свіжої риби. Камбала, бички, скати, – далеко не весь перелік морської живності, якою порадують гостей резиденти фестивалю.

Вартість: 40 грн.

Місце: Арт-завод Платформа (вул. Біломорська, 1), Вартість: 40 грн, Організатори: Арт-завод "Платформа"

Реклама:

Головне сьогодні