Британський театр у кіно: «Суворе випробування»

21 липня відбудеться показ постановки театру «Олд Вік» – «Суворе випробування». П'єса Артура Міллера.

Дійові особи та виконавці:Джон Проктор – Річард Армітідж;Елізабет Проктор – Анна Маделей;Абігейл Уільямс – Саманта Коллей;Семюель Перріс – Майкл Томас;Тітуба – Сара Нілс;Томас Путнам – Гаррі Етвелл.

Річард Армітідж виконує головну роль у новій заворожливій постановці класичної американської драми Артура Міллера. В основі п'єси лежать сумнозвісні судові процеси над салемськимі відьмами.

Рано вранці юні дівчата збираються в лісі, щоб приворожити вподобаних їм молодих хлопців – і в цій справі їм на допомогу приходить негритянка Тітуба. Але коли стає ясно, що дівчат в лісі бачив сторонній, одна з них, Абігейл, намагаючись відвести підозри від себе та інших, каже, що Тітуба одержима дияволом. Тітуба ж, у свою чергу, називає імена «справжніх відьом», і коло звинувачених починає стрімко розширюватися.

У цій історії особисті трагедії переплітаються з забобонами – і в результаті масова істерія накриває з головою маленьке поселення Салем. Центральними темами вічно актуальної притчі Міллера стають небезпека бездумних переслідувань й лякаюча могутність неправдивих звинувачень.

Вартість: 120 грн.

Купити квитки.

Місце: Культурний центр «Кінотеатр "Київ"» (вул. Велика Васильківська (Червоноармійська), 19), Вартість: 120 грн, Організатори: Британська рада в Україні (British Council)

Реклама:

Головне сьогодні