«ЦЛО River Party»

25 та 26 липня «Центр літературної освіти» запрошує на «ЦЛО River Party». Чекають всіх учасників будь-яких їхніх проектів, лекторів і партнерів, друзів і всіх, хто хоче долучитися до неформального літературного кемпінгу на мальовничій річці Десна.

Програма: - відпочинок у колі друзів, колег, однодумців і просто класних людей; - барбекю; - інтелектуальні (і не тільки) ігри; - купання/засмагання; - літературні читання біля вогнища; - маса неформального спілкування, натхнення, відпочинку і т.д.

Умови участі:

- кожен учасник сплачує оргвнесок – 150 грн (у вартість входить: барбекю-меню (м’ясо/овочі/гриби); питна вода; посуд; облаштування території та розважальна програма). - додатково кожен бере з собою особисті речі, їжу та напої (усе – за бажанням). - кожен бере з собою намет (або місце в наметі друга), спальник, каремат – усе, що потрібно для відпочинку в кемпінгу на березі річки (кожен індивідуально визначає, що потрібно саме для вас). - трансфер з Києва (ст.м. Лісова) оплачується окремо (сума залежить від кількості учасників і коливається від 30 до 50 грн. в одну сторону). Якщо ви будете їхати самостійно на власному транспорті, вам повідомлять точні координати кемпінгу.

Місце: с. Літки, р. Десна.

Контактні особи: Марія Придьма +380 (93) 918 88 89, Дмитро Стретович +380 (68) 803 24 97.

Місце: с. Літки (), Вартість: 150 грн, Організатори: Центр літературної освіти

Реклама:

Головне сьогодні