«Клуб Шляхетних Співачок»: Live Show

Вже півтора року пройшло з моменту як на радіо «Аристократи» стартувало шоу «Клуб Шляхетних Співачок» з Мар'яною Головко. Суть його – предметно познайомити слухача з глибиною творчості унікальних співачок різних музичних жанрів, дати ретроспективу їх музичних біографій, і, послухати їх самих.

30 липня Клуб розпочинає серію зустрічей у форматі Live Show в Caribbean Club. Під час концерту українські поп і джаз-зірки виконуватимуть соул і фанк композиції у супроводі бенду з найкращих музикантів України. Глядач зможе не тільки насолодитися музикою і провести вечір в прекрасній компанії однодумців і друзів, але дізнатися багато нового про соул і фанк музику і зірок цього жанру, зануритися в стихію R & B.

«Клуб Шляхетних Співачок» – це результат тандему творчих ідей Мар'яни і продумані до дрібниць сценарії джазового музикознавця Анатолія Головка. Досвід «ефірного» Клубу буде використаний і в Live Show, результати якого напевно зможуть підкорити багатьох глядачів і розкриють чимало таємниць музичного світу.

Концерти пройдуть у форматі non-stop show – легкої музичної постановки за участю талановитих українських вокалісток.

Тематика першого концерту – Funk, Soul, R & B. Знайти в Києві виконавиць, які змогли б передати енергетику і драйв фанку, було непросто. Однак Мар'яні Головко ніхто не зміг відмовити. Першими музичними гостями програми стали чудові співачки Ольга Нека, Аня Коханчик та Владислава Лефор. Саме вони у своїх унікальних інтерпретаціях виконають пісні.

Крім того, музиканти, які виступлять на концерті (стейдж бенд) – це окрема гордість проекту «Клуб Шляхетних Співачок» Live Show. Для участі в шоу-концертах зібрався дійсно зоряний колектив: барабани – Євген Костіц (Джамала), клавіші – Огневець Олександр, гітара – Сурен Томасян (Іван Дорн), бас-гітара – Микола Кистенєв (Piano Бій), тромбон – Погудін Кирил, саксофон Віктор Павелко.

За один вечір гості познайомляться з цілим пластом музичної культури, зрозуміють тонкощі звучання голосів та інструментів, стануть частиною захоплюючого шоу і унікального концерту.

Купити квитки.

Місце: Caribbean Club (вул. Семена Петлюри, 4), Вартість: 80–320 грн

Реклама:

Головне сьогодні