Тема з варіаціями: концерт квінтету Анни Міа

253-ий концерт авторського проекту Олексія Когана «Тема з варіаціями. Live» відбудеться в «Майстер Класі» 5 серпня о 20:00. У форматі On The Roof («Концерт на даху») з програмою авторської музики виступить квінтет вокалістки Анни Міа.

Ансамбль зібрав дві третини вже відомого в Україні дніпропетровського колективу LLT trio – Якова Цветинського (труба) і Михайла Лишенко (клавішні), а також, донецьку ритм-секцію: Артура Фролова (барабани) і Віталія Іванченка (контрабас). Лідер групи – вокалістка, автор більшої частини музики та аранжувань Анна Міа.

Концерт пройде в незвичайному місці – на даху Дому «Майстер Клас». Крім музики гості концерту зможуть насолодитися приголомшливим видом на Київ (зокрема, на Києво-Печерську Лавру) і прекрасним заходом.

Вартість: 150 грн.

Увага. Кількість місць на даху «Майстер Класу» обмежена. В разі неможливості проведення концерту на даху з причини поганих погодних умов, концерт буде перенесено в хол «Майстер Класу».

Місце: Дім освіти та культури «Майстер Клас» (вул. Лаврська, 16a), Вартість: 150 грн, Організатори: Дім освіти та культури «Майстер Клас»

Реклама:

Головне сьогодні