Лекція сомельє «Спіч про вино»

14 серпня відбудеться лекція з сомельє «Спіч про вино». На зустрічі не будуть перераховувати сотні сортів винограду, детально розбирати технологію виробництва вина, аналізувати класифікації або ж вивчати типи ґрунтів і клімату. На ці захоплюючі речі йдуть цілі місяці навчання в школах сомельє.

Говоритимуть про вино в побуті. Адже, щоб любити вино, не завжди обов'язково в ньому глибоко розбиратися. Однак важливо зрозуміти, як ви сприймаєте вино, яка його соціальна роль, який нинішній стан і актуальність виноробства у світі.

Крім загальних речей, планують зробити глибокий акцент на цілому ряді нескладних практичних порад, які можуть застосовувати навіть новачки, кожен день.

Структура лекції:

Роль вина в сучасному світі. Що змінилося за останні 100 років, чому для це важливо.

Ціноутворення пляшки вина. Іншими словами, чому одна пляшка коштує 100 грн, а інша – 200 тисяч.

Як вибрати вино? Практичні Лайфхаки при виборі вина.

Пляшка вина у нас в руці, що далі? Як, з чого, де, з ким, з чим вживати і що буде, якщо робити навпаки.

Міфи та легенди про вино. Та сама частина, де ви нарешті можете запитати, скільки можна виручити з пляшки, яка пролежала 50 років в серванті у вашої бабусі, дізнатися всю правду про «дірочки» на дні пляшки.

Подія на фейсбук-сторінці.

Місце: Fedoriv Hub (вул. Велика Васильківська, 5, Арена-Сіті, офіс 27, 5-й поверх), Лектори: Олейников Віктор, Вартість: 250 грн, Організатори: Hungry Minds , Good Wine , Wine School

Реклама:

Головне сьогодні