Sum of Sun: Планета Голосієво

Голосієво – це не лише найбільша зелена зона столиці, національний парк, озера, літні кінотеатри, які чекають на повернення глядачів, сторічний телескоп, який чекає на нових астрономів-аматорів.

Мала планета Голосієво запрошує 22 серпня провести вечір в гостях у Головній астрономічній обсерваторії НАН України. У програмі: відвідання музею, екскурсія по території, спостереження за зоряним небом, перегляд документальної кінострічки «Ніч зникає» (США, 2011).

Також можна буде побачити роботи художників, створені спеціально для цього простору. Зузана Ружичкова (Чехія) представить марледруки – авторську техніку, в основі якої відбитки поверхонь стін зі слідами різноманітних втручань людини і навколишнього середовища. Свій об’єкт готує також Андрій Гуренко (Україна) й інші художники.

Вхід вільний, потрібна реєстрація.

Місце: Головна астрономічна обсерваторія НАН України (вул. Заболотного, 27), Лектори: Зузана Ружичкова І Zuzana R??i?kov? , Андрій Гуренко І Andriy Gurenko , Іван Крячко І Ivan Kryachko , Безкоштовно, Організатори: АртПоле , Чеський центр

Реклама:

Головне сьогодні