Поетичні читання «Вірші в кінці літа» з Катериною Бабкіною

У момент переходу від одного стану до іншого, від літа до осені, є чудові дні на межі – останні дні місяця. Цей час найкраще підходить до філософських роздумів та естетичної насолоди від поезії. Освітня станція 31-в-1 рекомендує провести його у компанії з українською письменницею та драматургом Катериною Бабкіною.

До вашої уваги – поетичні читання «Вірші в кінці літа» з Катериною Бабкіною. Додайте до свого вечору трішки літньої меланхолії та сентиментів.

Катерина Бабкіна - українська письменниця, колумніст, драматург. Авторка поетичних книг «Вогні святого Ельма», «Гірчиця» та «Знеболювальне і снодійне», збірки оповідань «Лілу після тебе» та роману «Соня» і дитячої повісті «Гарбузовий рік». Її тексти перекладено польською, німецькою, англійською, шведською, французькою, румунською та російською мовами, п’єси за її текстами ставилися в Києві та Женеві.

Катерина Бабкіна співпрацювала й співпрацює як журналіст чи колумніст з різними виданнями в Україні та закордоном – Le Monde, Esquire, Harpers Bazaar, Українська Правда, Buro24/7, Бізнес, Фокус, Платформа, Bird in Flight тощо. Її літературні тексти друкуються в числених альманахах та антологіях в Україні, Європі та США, переклад роману «Соня» восени виходить німецькою мовою.

Вартість: від 80 грн.

Місце: Освітня станція 31B1 (вул. Пушкінська, 31В1), Лектори: Бабкіна Катерина, Вартість: від 80 грн, Організатори: Культурний Проект

Реклама:

Головне сьогодні