Sum of Sun: концерт тріо Port Mone

29 серпня відбудеться концерт гурту Port Mone. Процес запису альбому Thou перетворився на поле (а точніше на ліс) для експерименту зі звуком. Музиканти відмовились від лабораторних умов студії і надали перевагу природному акустичному простору. Студійне обладнання перевезли до лісу, де й відбувся запис, що «…здається, повністю увібрав в себе атмосферу цього дивного пленеру, наче це не втручання музиканта у звучання природи, а співіснування двох музик – природної і створеної людиною».

Київський концерт гурту відбудеться в рамках серпневих субот Sum of Sun, які привертають увагу киян до радості, що завжди поруч – до найбільшої зеленої зони столиці, Голосіївського лісу.

Місце: Національний Центр Олександра Довженка, з даху якого відкривається вид на місто і на ліс.

Мінімалістично стримана, але гранично відверта музика Port Mone добре відома меломанам. З часу створення тріо критики говорять унікальне явище на перетині академічної музики, нойзу, експериментального й автентичного фолку. Музика адресована тим, хто любить і вміє слухати Шопена, Мундога чи Пярта.

Місце: Національний центр Олександра Довженка (вул. Васильківська, 1), Вартість: 100–120 грн, Організатори: АртПоле , Національний центр Олександра Довженка

Реклама:

Головне сьогодні